Despre noi

Echipa Gyncare

Echipa Gyncare dispune de doctori excelenți, specializați în obstetrică și ginecologie, laparoscopie și chirurgie, care vor fi alături de dumneavoastră, oferind servicii de calitate.

Clinica Gyncare

A fost înființată în 2019, din dorința de a oferi pacientelor servicii de calitate înaltă, pentru ca acestea să se simtă în siguranță și confort, atunci când fac o vizită la ginecolog.

img
2080

De Ore Lucrate

img
340

De Consultații

img
60

De Mame Fericite

Servicii

Clinica Gyncare vă pune la dispoziție servicii specializate din sfera ginecologică, de la simple consultații și analize până la mici intervenții chirurgicale.

Consultațiile ginecologice sunt utile în supravegherea sănătății dumneaboastră și în depistarea și tratarea afecțiunilor ginecologice. Consultația ginecologică se recomandă a fi făcută anual.

Consultații ginecologice

Echipa medicală supraspecializată în tratarea afecțiunilor ginecologice, precum și dotarea modernă a clinicii, permit efectuarea intervențiilor minim invazive chirurgicale în sfera ginecologică.

Intervenții chirurgicale

Pentru o bună evoluţie a unei sarcini, considerăm că este foarte importantă colaborarea între medicul de familie, medicul ginecolog și pacientă. Monitorizăm starea dumneavoastră pe toată durata sarcinii.

Supravegherea sarcinii

Pe baza testelor de laborator, verificăm creșterea și scăderea indicatorilor analizelor medicale, explicăm valorile normale ale analizelor medicale. Discutăm împreună planul de tratament.

Interpretare analize

Controalele periodice și testele în timpul sarcinii au ca scop identificarea sarcinilor cu risc, ce pot afecta mama și fătul (de dorit chiar de la prima consultație prenatală), pentru a interveni cu un plan de tratament.

Teste în timpul sarcinii

Ecografia transvaginală este cea mai importantă și eficientă metodă imagistică de examinare ginecologică. Aceasta ne permite să depistăm afecțiuni ale organului genital feminin, dar și să urmărim evoluția acestora.

Ecografie transvaginală